Østervrå Gruppen A/S opkøbt

Østervrå Gruppen A/S blev i primo 2018 opkøbt af den tyske storkoncern thomas beteiligungen GmbH omfattende sine 3 fabrikker:

  • thomas praefab Østervrå A/S, Danmark
  • thomas praefab Neubrandenburg GmbH, Tyskland
  • thomas praefab Sp. Z o.o., Polen

 

Om thomas praefab Østervrå A/S

thomas praefab Østervrå A/S har 40 års erfaring i ordreproduktion af betonelementer.

Uanset om det gælder udvikling eller produktion, stræber vi efter til stadighed at være en ansvarlig og pålidelig leverandør af kundeafstemte elementløsninger i beton.

Det er vores udtrykte mål at tilføre kundernes byggeri merværdi. 

 

Faglig kunnen 

Vores produktion af betonelementer bygger på gode mennesker og deres faglige kunnen og omhu.

Vi er kendt for at være en attraktiv arbejdsplads, der formår at tiltrække og fastholde engagerede og fagligt kompetente medarbejdere. Det gælder i produktionen, i salget, i konstruktionsafdelingen, i administration, i bogholderi og i vores kvalitetskontrol.  

Trygt samarbejde  

Stolte håndværkertraditioner og stor fleksibilitet er centrale begreber for os.

Vi ved, hvor vigtigt det er – ikke mindst for håndværksmesteren, der står med ansvaret for et byggeri – at det er godt planlagt og at hele forløbet er overskueligt og let at følge.

For os er det naturligt, at kunden har brug for en samarbejdspartner, der evner at give overskuelige tilbud, at foretage hurtigt levering og at yde god rådgivning både i projekteringsfasen, under forløbet og ved aflevering. Og det lever vi op til. 


Bæredygtighed 

For os handler bæredygtighed ikke alene om hensyn til omgivelserne.

Nok så centralt står den viden, vi har om vores produkter og produktionsgangen, da det – sammen med korte beslutningsveje i en sammentømret organisation – er vores kunders sikkerhed for høj kvalitet og den løsning, der passer bedst til den konkrete opgave.

Beton er et bæredygtigt byggemateriale og vores produktion er bæredygtig. Det hænger sammen med, at beton er sammensat af naturens råstoffer – og at vi bor lige oven på dem. Ved at hente materialerne lokalt kan vi være med til at holde omkostningerne til transport såvel som energiforbrug nede. Bæredygtighed – det er for os også et spørgsmål om økonomi.

Leveret af