Østervrå Gruppen A/S opkøbt

Østervrå Gruppen A/S blev i primo 2018 opkøbt af den tyske storkoncern thomas beteiligungen GmbH omfattende sine 3 fabrikker:

  • thomas praefab Østervrå A/S, Danmark
  • thomas praefab Neubrandenburg GmbH, Tyskland
  • thomas praefab Sp. Z o.o., Polen

 

Om thomas praefab Østervrå A/S

thomas praefab Østervrå A/S har 40 års erfaring i ordreproduktion af betonelementer.

Uanset om det gælder udvikling eller produktion, stræber vi efter til stadighed at være en ansvarlig og pålidelig leverandør af kundeafstemte elementløsninger i beton.

Det er vores udtrykte mål at tilføre kundernes byggeri merværdi. 

 

Faglig kunnen 

Vores produktion af betonelementer bygger på gode mennesker og deres faglige kunnen og omhu.

Vi er kendt for at være en attraktiv arbejdsplads, der formår at tiltrække og fastholde engagerede og fagligt kompetente medarbejdere. Det gælder i produktionen, i salget, i konstruktionsafdelingen, i administration, i bogholderi og i vores kvalitetskontrol.  

thomas praefab - kontoret

Trygt samarbejde  

Stolte håndværkertraditioner og stor fleksibilitet er centrale begreber for os.

Vi ved, hvor vigtigt det er – ikke mindst for håndværksmesteren, der står med ansvaret for et byggeri – at det er godt planlagt og at hele forløbet er overskueligt og let at følge.

For os er det naturligt, at kunden har brug for en samarbejdspartner, der evner at give overskuelige tilbud, at foretage hurtigt levering og at yde god rådgivning både i projekteringsfasen, under forløbet og ved aflevering. Og det lever vi op til. 

 

Bæredygtighed 

Hos thomas praefab Østervrå A/S er det vigtigt at tage ansvar og være en del af arbejdet for øget bæredygtighed. Derfor har vi et stort fokus på at skabe en produktionsvirksomhed, hvor vores produkter følger udviklingen og løbende optimeres hvor det er muligt ift. at opnå lavest mulige CO 2 -aftryk.

 

Dette starter allerede ved projektering, hvor der optimeres hvor det er muligt - særligt med henblik på anvendte betonstyrke/-egenskab, samt armeringsforbrug.

 

I vores produktionen er der løbende fokus på optimering af betonrecepter, genanvendelse i størst mulige grad, minimering af spild, samt miljøbevidst indkøb mv.

 

Branche EPD for vores produkter kan hentes på www.epddanmark.dk.